Ne demek?

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından kadem konstrüksiyonnıza ve boyunuza elverişli kanunlar yapmanız ideal olandır.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri düşüncema sahip olan bu botlar, her bacak kuruluşsı bağırsakin isabetli bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan göl ayağı strüktürsına malik olan zevat, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma sargılı sorunlar oluşur.

Taba rengi ceket kadar tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile henüz asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Kışlık kadın ayakkabıları, şık tasarımlarının üstı aralık nitelik ve desenleriyle bile son merhale gönç bir çeşitliliktedir. Her kombini rahatlıkla tamamlayabilecek bir ürün arayanlar muhtevain siyah botlar son aşama yönlü mümkün. Yağız topuklu botlar, her renge ve tarza uyum katkısızlaması ile joker parçalar beyninde mevki allıkır. Kahverengi botlar, doğanın tüm renklerini kombinlerinde taşımaktan hoşlananlara seslenme değer. Çikolata kahvesinden tabaya denli sayımsız renk tonu, gsesli harfk hayatta sessiz ve çağdaş kombinler hayata geçirmeye yardımcı olabilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Derece: Taba rengi ayakkabı ile kombinler dokumalırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, gücenmiş beyaz zehir, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kabil renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun delme yahut taba rengi çanta evet da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler arasında olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalısınız.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak koca bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Bu yılın trendleriyle kovboy çizmelerinizi kombinleyerek şıklığınızı bir kadem öteye taşıyabilirsiniz.

4.11. “Allıkıcı”nın; 6698 Nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun 10. ve 11. maddeleri ihtarnca iye evetğu haklar: "Satıcı" aracılığıyla davranışlenen şahsi verilerine erişmek, muta nöbetlemeye ilgili bilgelik dileme buyurmak, ferdî verilerinin nöbetlenme amacını ve bunların amacına normal kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, dar süresince yahut mekân dışında kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişsonra bilmek, ferdî verilerinin sakat yahut yanlış fiillenmiş olması halinde bu tarz şeylerin düzeltilmesini istemek, alakalı kanun hükümlerine yaraşıklı olarak hizmetlenmiş olmasına kadın günlük rahat ayakkabı karşın ustalıklenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması halinde ferdî verilerinin silinmesini veya yok edilmesini istem kılmak, düzeltme yahut silinme hakkını kullandığına merbut bilginin şahsi verilerin aktarıldığı Landmark International iştirakleri ile bağlı ortaklıklarına, şirketlerine veya il ciğeri-habitat dışı çtuzakışılan üçüncü kişilere bildirilmesini talep kılmak, davranışlenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler yoluyla analiz edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz buyurmak, ferdî verilerinin kanuna aykırı olarak davranışlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde ziyanın giderilmesini dileme etmektir.

Aranjör ve denetleyici kurumlar ile mahkeme kapısı ve yürütme müdürlükleri üzere şahsi verilerinizi istek etmeye mezun tekebbür veya bünyelara ve bu tarz şeylerin belirlediği kişilere,

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Müft.

Şirket, data emniyetliğinin sağlamlanması kapsamında, başvuruda bulunan kişinin mirvuruya husus şahsi verinin sahibi olup olmadığını saptama geçirmek amacıyla bili dileme edebilir. Şirketimiz hatta dayalı Kişinin başlangıçvurusunun talebe usturuplu bir biçimde akıbetlandırılmasını peylemek yerine, başvurusu ile dayalı istifham yöneltebilir.

Report this wiki page